Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής εφόσον είναι άνω των 150,00 €. Για παραγγελίες έως και 150,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 10€, εάν η παραγγελία σας έχει βάρος έως 2 Kg. Για παραγγελίες βάρους πάνω από από 2 Kg, κάθε έξτρα Kg, κοστίζει επιπλέον 1 €.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Σημαντική Πληροφορία: Αν η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας θεωρείται δυσπρόσιτη σύμφωνα με τους καταλόγους της  Γενικής Ταχυδρομικής, η παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να γίνει από εσάς, από το εκάστοτε υποκατάστημα και η παράδοση ΔΕΝ θα γίνει στο χώρο σας.

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία

Ορισμένα προϊόντα αποστέλλονται αποκλειστικά με Μεταφορική Εταιρία. Για το ακριβές κόστος αποστολής θα ενημερωθείτε από εμάς, αφού ολοκληρώστε την αγορά σας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Λεωφόρος Στ. Νιάρχου 94 (πρώην Πανεπιστημίου), 45332, Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων Ιωαννίνων, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.